Update zwangerschap enzo

Ondertussen zijn we iets meer dan 15 weken zwanger, en ik begin steeds meer te genieten van m’n zwangerschap! De misselijkheid is zo goed als weg, alleen bij sommige geurtjes…. De vermoeidheid is wel erg aanwezig, maar komt ook omdat ik nog een druk mannetje van 9 maanden heb rondkruipen denk ik. Ik probeer zijn middag dutje dan ook vaak even mee te doen, ook al slaap ik niet altijd, ik rust wel. Ik ben al flink aan het groeien ook! Bouw een dikke villa voor baby nummer 2 haha. Vorig weekend m’n eigen broeken gewoon nog aan gehad, maar merkte wel dat het echt niet meer lekker zat - zeker aan het einde van de dag. Dus maandag maar aan toegegeven en de zwangerschapskleding tevoorschijn getoverd. En m’n buik neemt het er sinds maandag dus ook echt van haha. Wel leuk om te zien!

Zijn een gender reveal aan het plannen, eind augustus. Hopelijk kan alles doorgaan! We willen eerst de 20 weken nog even afwachten, ook omdat ik nog steeds ergens in m’n achterhoofd het idee heb dat er misschien wat mis is met de kleine. Het gevoel is al een stuk minder gelukkig, maar steekt zo af en toe wel de kop op! Morgen weer een controle bij de verloskundige, dus ben benieuwd. Heb ook geen idee wat we krijgen - een zoon of een dochter! Bij A. riep ik vanaf het begin dat het een jongetje zou worden. Nu twijfel ik zo erg, het veranderd dagelijks haha. Het maakt me oprecht ook niets uit. Een broertje voor A. lijkt me erg leuk omdat ze straks maar 14-15 maandjes gaan schelen + ik ben wel echt een jongensmoeder. Maar een meisje lijkt me ook heel gaaf, een mini-me!

Verder gaat alles zijn gangetje hier. Drukke dagen met A., die is gewoon alweer 9 maandjes morgen! Echt bizar. Hij groeit en ontwikkelt zo snel. Het is gaaf om te zien, maar tegelijkertijd mis ik m’n baby haha. Moeder dingen… Zijn veel leuke uitjes aan het plannen, dierentuinen, speeltuinen, hotel, zwembaden, nog even met z’n drietjes genieten. Straks met z’n vieren duurt het weer even voordat we op pad gaan denk ik zomaar, en dat is dan ook weer een hele onderneming haha. Maar veel om naar uit te kijken.. Ik ben zo blij met mijn groeiende gezinnetje!
18 jul 2021 - 119x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JustMe22
JustMe22, vrouw, 29 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende