Update 2 Omegle guy :)

heyy,

het is alweer de volgende dag, het is nog geen eens avond but its okeyyy. Gisteravond voordat ik ging slapen gingen we via Netflix Party wat nu schijnbaar anders heet, maar gingen we samen series kijken. Het blijkt dus dat hij series heeft gekeken die ik ook heb gekeken, en hij is nu mijn favoriete serie aan het kijken. Dus das echt super leuk!! Ik heb de serie zelf al 3 keer gezien maar af en toe kijk ik met hem mee. We hebben voor maandag avond een date, ja je zou nu wel denken een date hoe dan in deze tijden. Maar we gaan facetimen en dan gaan we ons leuk aankleden en tegelijkertijd eten en praten enzo, en daarna samen een film kijken.

Ik heb er zo veel zin in, ook al is het online. Maar ik wil hem eerst echt nog beter leren kennen voordat ik echt in real life met hem ga afspreken en hij is het daar ook mee eens.

Alleen heb ik geen idee wat ik ga aandoen (iemand tips?)
We hebben ook allebei ook bijna een toetsweek, dus gaan we dinsdag avond bellen en samen studeren en elkaar overhoren. Echt super lief.

Ik las in de comments net dat iemand zei dat ik voorzichtig moest doen met gegevens uitwisselen en dat ga ik zeker doen! Maar ik heb tot nu toe niets uitgewisseld behalve nummers. En ik vertrouw hem wel we hebben vaak gebeld en gefacetimed dus het is in iedergeval geen pedo vrolijk

En beetje over het leven gepraat enzo, ik zal nogsteeds voorzichtig doen!!

Ik denk dat dit het wel was voor nu, misschien dat ik vanavond nog een update heb over dit of over een ander onderwerp..

Ik ga namelijk met mijn bonus moeder een eigen bedrijfje beginnen, dus gaan we ergens deze week een bedrijfsplan schrijven. Misschien vertel ik er vanavond meer over en anders een andere keer vrolijk)

xx

(ps. als iemand tips heeft wat ik aan kan doen, want ik draag eigenlijk bijna nooit jurkjes maar heb er wel een paar in de kast.)
08 jan 2021 - 108x gelezen
Profielfoto van butterfly24
butterfly24, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende