Veilig Thuis

Ik werd van de week door Veilig Thuis gebeld, onze stroom was uitgevallen dus ik had de oproep gemist. Toen ik terug belde nam er niemand op, ik heb het centrale nummer gebeld en er werd gezegd dat de persoon waardoor ik gebeld werd vrij was tot maandag. Ik dacht ik kan niet wachten tot maandag want het enige wat er in de voicemail gezegd werd was "het gaat over de situatie tussen jou en jouw moeder" en ik dacht huh welke situatie. We zijn al bezig bij de kinderbescherming, kinderrechter en rechter hebben we al gehad en nu komt Veilig Thuis er ook bij. Terwijl ik helemaal niet word mishandeld.

Na een hele onderneming werd ik vandaag terug gebeld, en hebben we wat dingen besproken blijkbaar had mijn moeder met de organistatie neutraal ouderschap gepraat en die hadden een melding voor mijn moeder gemaakt, dat ik geen contact opneem met haar en de rest van de famillie. En dat het komt door mijn vader. Dat ik van hem geen contact mag opnemen met de famillie.

Ik neem af en toe contact op maar niet altijd er is een reden dat ik niet meer bij haar woon. En de familie neemt ook nooit contact op met mij. Ik stuur af en toe een berichtje maar het moet niet altijd alleen maar bij mij vandaan moeten komen. Ik heb dit uitgelegd aan de meneer die ik aan de telefoon had en hij begreep het en zei dat het niets ernstigs was en dat hij de "zaak" afsluit.

Ik heb hierna mijn moeder gebeld, en ik zat best hoog in mijn boze emoties aangezien ze onze band nu nog meer had verpest door iedereen in te schakelen. Ik heb haar uitgelegd dat ik het bullshit vond dat ze Veilig Thuis heeft gebeld want zoals ik al super vaak had aangegeven ik maak mijn keuzes zelf ik ben 17 jaar en ik ga niet naar iemand anders luisteren die zegt wat ik moet doen. Mijn moeder zei maar misschien doe je het niet omdat je bang bent dat je vader het niet goed vind.

Ik heb niet elke dag contact met haar omdat ze schijnheilig is, en alleen aan haarzelf denkt en aan geld. En nee ik wil niet horen van oh maar het is wel je moeder. Nee voor mij is ze gewoon iemand die mij op de wereld heeft gezet in de hoop er geld uit te krijgen.

Niemand anders kent haar, en ik weet dat dit 1 kant van het verhaal is. Maar het is allemaal echt zo en het maakt mij zo verschrikkelijk boos. Ik heb vandaag een paniekaanval gehad. Ik trilde helemaal door de boosheid en had hartkloppingen in mijn hoofd, keel, buik en armen.

En dit hele gezeik allemaal terwijl ik proefwerkweek heb. Echt super!verward
05 mrt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van butterfly24
butterfly24, vrouw, 20 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende