En weer eens zat ik helemaal fout!

18+ verhaal
Hey allemaal,
tis alweer een flink tijdje geleden. Zoals ik in mijn vorige verhaal zei dacht ik dat ik verliefd was. Nou oprecht de grootste fout die ik ooit heb kunnen maken. Voorlopig blijf ik bij de jongens vandaan.
We zouden zaterdag een maandje hebben... hij heeft het gister uitgemaakt. Hij was zaterdag nog bij me en toen hebben we s#x gehad. Dit was mijn eerste echte keer en het was goed. Totdat ik de dag erna erachter kwam hoe hij tegen zijn vrienden over mij praatte. Ook ws het zonder condoom wat erg dom was i know.. Dus ik zat ook redelijk in de stress.

Ik praat best vaak met zijn beste vriend dus ik had verteld dat t niet helemaal veilig was gegaan en hij erna erg kortaf deed zei zijn beste vriend ik moet je wat vertellen.. Ik zou hier onder neer zetten wat hij over mij heeft gezegd tegen zijn vrienden.

1. "ik zou nu gewoon een andere chick kunnen neuken zonder me schuldig te voelen"
2. "yo man ik heb (mijn naam) geneukt
3. (aan het begin van onze relatie) "ik vind der helemaal niet eens leuk"

dit soort dingen zei hij letterlijk tegen hun ook gewoon zonder respect.

dus hij stuurde mij gister middag allemaal berichten en eerst was het mijn schuld en toen weer niet en toen wilde hij in real praten dus hebben we buiten afgesproken. Hij wilde mij knuffels geven maar ik wilde dat niet. Eerst probeerde hij de schuld bij mij te leggen dus ik was echt van sorry hoor maar je wilde het toch uitpraten.. en toen zei die ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Uiteindelijk heeft hij de schuld bij zichzelf gelegd maar toen zei hij tegen mij dat ik hem nooit complimentjes gaf, en hem nooit aankeek, wat echt totale onzin is. En toen zei hij dat ik moest leren aftr#kken..... en ik was zo van je kwam letterlijk onder de 2 minuten ik snap het probleem niet. En toen was hij stil.
Het gesprek stopte snel want ik was er klaar mee en toen ben ik naar huis gegaan.

Vandaag heb ik de morning after pil gekocht en geslikt..

Hij gaat vanavond op vakantie voor een week.. Dan kom ik hem hopelijk nergens tegen.

Ik huil al 2 dagen non stop.
02 mei 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van butterfly24
butterfly24, vrouw, 20 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende