Mogelijk verliefd?

Nou, dit is een beetje een update op vorig verhaal. Sinds 26 maart aan het daten met een super leuke jongen. Ben met hem al naar iets van 10 films geweest in de bios aangezien hij er werkt en dus gratis mag met 2 personen. Ik heb daar ook gewerkt dus we zijn bekend zeg maar, t waren vooral horror films maar we zate dan in een loveseat en ik lag soort van bij hem en vaak waren we de enigste in de zaal of waren er nog een paar andere mensen aan de andere kant van de zaal. Dus vaak gingen we gewoon praten. Eergister dus voor het eerst gekust, en natuurlijk veel geknuffeld. Hij moest gister werken en ik ging naar de film met een vriendin. Toen appte hij me of ik erna nog naar een film wilde dus toen gingen we van 11 tot 1 naar een of andere gare horror film. Daarna moest hij eig nog 3 kwartier naar huis reizen en mijn huis was echt maar 10 min weg. Dus ik zei je mag ook best bij mij blijven slapen, en toen zei hij oh ja graag ik ga anders wel op de bank als je dat fijner vind.
(Ik had hem wel wat dingen van mijn verleden verteld)
We lagen in mijn bed en ik kreeg zo een fijn en veilig gevoel, we gingen praten. Hij gaf me allemaal complimentjes dus ik zeg je bent te lief voor mij. Dus hij antwoord erop met, ja maar je hebt al zoveel shit meegemaakt je verdient iets goeds. En ik ben er voor je als je me nodig hebt he.

Nouuu toen hij dit zei ik kreeg overal kriebels, waar je kriebels kan krijgen als je iemand leuk vind. Dus opgegeven moment liggen we lepeltje lepeltje, half te slapen. Dus ik zeg met een halve crack stem: Weetje? Hij zegt wat? Ik zeg ik begin je wel heel leuk te vinden. (maar ik was in die hele zven in me halve stem kwijt) Dus ik zeg er nog achter aan wat is deze crack stem ook. Waarop hij zegt: Je stem is schattig zo, en ik begin jou ook wel heel leuk te vinden. En hij slaat zijn arm om me heen en met de ene houd hij mijn hand vast en met de andere hand aait hij me over me rug.

Natuurlijik aangezien het rond 4 uur was ofzo waren we allebei moe maar ook best in de mood ofzo. Maar niets gedaan alleen gekust, dus opgegeven moment waren we bijna aan het slapen en toen draaide ik me even om en hij kijkt me aan in mijn ogen. Dus ik lach, want dat doe ik automatisch ofzoiets als hij me zo aankijkt. Dus hij geeft me een kusje en zegt meteen oh nee wacht we gaan dit niet weer doen.. Want we moeten allebei genoeg slaap hebben.

En nu zie ik hem pas vrijdag weer. Als ik eraan denk heb ik al kriebels.
06 apr 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van butterfly24
butterfly24, vrouw, 20 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende