Eindelijk afgesloten

18+ verhaal
02-03
Het is best wel een tijdje geleden weer dat ik hier wat heb geschreven. Ik vond het maar weer is tijd worden er zijn nogal veel dingen gebeurd. Dingen waar ik blij mee ben en dingen waar ik spijt van hem en die ik niet had moeten doen.
Ik begin wel een beetje bij begin dit jaar. Ik begon met mijn examens en de relatie tussen mijn moeder en mij waren/zijn niet goed. Veel slechter dan het eerst was. Aangezien mijn verjaardag in februari was zocht ze contact met mij midden januari aangezien ik 18 werd moest ik mij legitimeren bij de bank zodat de "spaarrekening" die ze voor me had naar mij kon toegaan en ik kon er een bonus bij krijgen van het gespaarde bedrag. Maar aangezien dingen steeds vaker uit de hand liepen had ik besloten dat ik niets meer wilde aannemen van haar, aangezien ik haar niets schuldig wilde zijn. Ik wilde gewoon niets meer te maken hebben met haar als ik eerlijk ben.
Ik had haar een bericht gestuurd met erin dat ik het geld niet wil aannemen en ik hoop dat je mijn keuze respecteert. Ik kreeg 4 dagen erna een bericht met: ik respecteer je verzoek.

Verder niets alleen dat, en hoe raar dit misschien ook klinkt dat deed mij veel pijn. Ze zei zelf altijd je blijft me kind maar dan praat ze tegen me alsof ik haar collega ben. En ookal wil ik niets meer van haar of iets deed het toch pijn. Nou niet eens een dag later werd ik door haar man gebeld, maar ik kon niet opnemen aangezien ik op mijn werk was. Dus ik mijn pauze belde ik terug om te vragen wat er was, hij antwoorde met dat hij met mijn halfzusje voor mijn werk stond en of ik even gedag kon komen zeggen. Maar ik had haar al een paar maanden niet gezien omdat mijn moeder haar bij mij weghield. Dus ik sprint zowat naar beneden. Om haar gedag te zeggen, ik kom beneden probeert hij mij helemaal te ondervragen wanneer ik weer werk en wanneer ik langs kom enzo. Dus ik probeerde het een beetje te ontwijken en gewoon te praten met mijn halfzusje. Mijn pauze was voorbij dus ik ga weer naar binnen. Volgende dag word ik weer door hem gebeld, maar ik had er geen zin in dus ik nam niet op. Niet kort daarna kreeg ik een berichtje van mijn moeder met erin dat ze mijn keuze respecteert maar of ik toch wel mee wil gaan naar de bank zodat zij het op een andere rekening kan zetten. Maar ik dacht alleen maar bij mijzelf dat kan ze zelf doen ze heeft mij alleen maar nodig voor het extra geld. Dus ik was er ook helemaal klaar mee, wat begreep ze nou niet aan ik wil dat je mij met rust laat. Dus heb ik haar toen nog 1 kort bericht gestuurd dat ik er klaar mee ben dat mijn keuze niet word gerespecteerd en dat mijn halfzusje word gebruikt om mij over te halen en dat ik niets meer te maken wil hebben met hun. Daarna heb ik haar vriend en haar zelf geblokkeerd. Dit was begin Februari.

Daarna heeft ze mij gebeld via telefoon, ik nam niet op maar ze had een voicemail ingesproken. Ze zei dat ze niet snapte waar dit vandaan kwam en of ik erover wil praten. Hier heb ik niet op gereageerd. Ik moest de dag voor mijn verjaardag werken dit was op een woensdag en mijn moeder en andere zusje weten dat ik sws normaal op woensdag werk. Dus ik kwam daar aan en een collega kwam naar me toe en zei ja er was een half uurtje geleden een meisje naar je opzoek ik denk dat ze je zusje was ze had een bril. Ik dacht alleen maar NEE ben je nu echt srs omdat ik niet reageer kom je naar mijn werk?!?!?!?!

En ik weet wel zeker dat me zusje niet alleen was want ze kan niet alleen reizen enzo, ze is daar te jong voor. Nou ik was zo boos dat gewoon mijn hele dag zowat verpest was. Mijn vader kwam mij daarna ophalen bij mijn werk zodat we samen waren als het klokslag 12 was en ik jarig was. Hierna heeft me oudste zusje mij geprobeerd te bellen maar ik heb niet opgenomen omdat ze haar nu ook gebruiken.

Ik kreeg een kaart van mijn oma met wat geld in de brievenbus, van mijn moeders kant. Ik belde haar op om te bedanken en toen zei ze dat ze onderweg was naar mijn moeder om taartje te eten en te zingen. Ik dacht echt wtf, ze gaan mijn verjaardag vieren terwijl ik er niet eens ben. Ook nog een kaarsje aansteken zodat ik er alsnog bij was. Ik ben niet dood ofzo ik vond dit zo raar.
02 mrt 2022 - bewerkt op 29 mrt 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van butterfly24
butterfly24, vrouw, 20 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende