lang geleden

18+ verhaal
Hey het is alweer echt mega lang geleden dat ik hier wat heb geschreven... ondertussen een 6 maanden relatie gehad. die heel erg toxic is geeindigd helaas.. ik ben nu met een jongen samen waarmee het goed gaat af en toe wel discussies maar die horen erbij en de seks is geweldig. mijn vader is met een hartinfact in het ziekenhuis opgenomen, dus kon geen kerst vieren met me vriend en ook geen oud en nieuw. mijn stiefmoeder doet alsof zij het slachtoffer is als ze met mijn vader belt of met het ziekenhuis zet ze gelijk een zielige stem op en dan praat ze met ons en dan praat ze gewoon normaal. echt om uit te kotsen gewoon.

mijn ex zoekt de hele tijd ruzie met mij.... hij heeft mijn kleding verbrand die nog bij hem lag dus hij mag toch wel echt hetzelfde terug verwachten. hij is nu samen met een meisje en vorige keer kwam ik hem tegen op een feest en hij deed helemaal vrolijk hij was aardig dronken en daarom deed hij leuk.

hij ging allemaal drankjes voor ons kopen en weet ik het allemaal, maar zodra we weggingen en het feestje voorbij was gedroeg hij zich weer als een lul..

dus ik heb dat ook alweer bijna afgesloten naja zoals ik al zei er is heel veel gebeurd.....
28 dec 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van butterfly24
butterfly24, vrouw, 20 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende