update 2 aangifte

hey,
ik wist even niet hoe ik dit stuk moest noemen dus noemde ik het maar even update.. Ookal is het niet echt een update want er is sinds vorige keer niet super veel gebeurd. Ik heb wat met vrienden gepraat en het hele verhaal een beetje proberen te vergeten. Aangezien ik er eigenlijk toch niets meer aan kan doen.

Ik heb aanstaande dinsdag 2 toetsen voor spaans en f&b theorie dat is food and beverige. Aangezien ik de hotelmanagement opleiding doe. Ben al paar dagen ontzettend hard aan het leren voor Spaans maar krijg het maar niet in mijn hoofd, omdat er toch nog veel dingen door mijn hoofd dwarrelen.

Dus ik ga het proberen uit mijn hoofd te zetten want ik wil geen onvoldoendes want ben pas net begonnen met deze opleiding.

Dan heb ik nog wel een update over de omegle guy ahaha. we praten nu al 2 weekjes en we praten echt elke dag en hij heeft net wat gezegd en ik was beetje shocked. Hij zei dat hij me een beetje leuk begint te vinden. Ookal ben ik niet helemaal perfect want hij weet het van het snijden, hij zegt ik wil je ermee helpen en er voor je zijn. Ik denk dat ik hem ook een beetje leuk begin te vinden want elke keer als ik zie dat ik een melding van hem heb dan krijg ik kleine vlinders in me buik. Dus dat is nog wat goed nieuws.

xx
17 jan 2021 - 102x gelezen
Profielfoto van butterfly24
butterfly24, vrouw, 17 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende