Liefdes probleem

Hey,
Ik heb al een tijdje niet geschreven. Ik was druk met andere dingen bezig en had er niet veel behoeften aan. Laat ik maar meteen met het verhaal beginnen, een tijdje geleden ben ik een jongen tegen gekomen, hij was super lief en grappig. We begonnen te daten. Ik dacht dit is het, dit moet het wel zijn. Maar toch had ik een beetje een raar gevoel in mijn maag, op een niet hele fijne manier. Laten we deze jongen maar even Jan noemen. Ik ken Jan nu al 4 maandjes, nog niet zo heel erg lang.

Ik kwam 3 weken geleden opeens weer in contact met een oude vriend van mij, ik ken hem al 4 jaar maar de laatste 2 jaar hadden we niet echt contact. We praatte veel en het was erg gezellig. Ik had vroeger gevoelens voor hem, (we noemen hem even Bob) maar ik dacht dat mijn gevoelens voor bob wegwaren. Ik zocht er dus niets achter. Ik heb gister afgesproken met Bob en het was zo gezellig, we hebben gelachen. Het was vanaf het begin al meteen niet akward en met Jan had ik dat wel.

Bob en ik zijn allebij zo gek als een deur dus dat gaat goed samen, opgegeven moment hebben we gezoend. Ik voelde me zo fijn bij hem, en ik had dat gevoel nog nooit bij Jan gehad. Mijn gevoel zegt dat ik voor Bob moet gaan, en ik moet Jan vertellen dat het niets gaat worden maar ik wil hem niet kwetsen. Hij is super lief en alles maar ik heb het gevoel dat ik niet mezelf kan zijn bij Jan. En dit was geen vreemd gaan in mijn ogen want we hadden geen relatie en hij zag ook nog andere meiden. Maar ik weet dus niet hoe ik het Jan nu moet gaan vertellen.

verdrietig
14 apr 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van butterfly24
butterfly24, vrouw, 20 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende