Proefles Crosscamp

Vandaag 19:00 proefles gehad bij de Crosscamp. Wat ik had verwacht, kwam uit: het is SLOPEND.

Het is eigenlijk een andere naam voor bootcamp. Je doet er (geloof ik) hetzelfde. Ditmaal hadden we 8 x 2 trainingen. Er waren 8 onderdelen, met 2 trainingen. Dus eerst deed de een roeien en de ander deed dan planken. Na 1:50 minuut wisselde je om. En het was zo pittig, pfoe! Ik heb momenten gehad dat ik kon huilen en zo misselijk was dat ik dacht dat ik moest overgeven (niet gebeurd overigens). Maar achteraf voel je echt dat het de moeite waard is!

Ik voel me momenteel zo kiplekker. Whoehoe! De begeleiding is ook zeker goed daar en ze motiveren je enorm. Als je dan toch dat tandje hebt bijgezet, krijg je een high-five! Klinkt misschien heel 'kinderachtig' of stom, maar het werkt echt.

Ik heb daarom besloten hier mee door te willen. Eigenlijk heb ik nog een (gratis) dagkaart liggen voor een sportschool, maar hiervan ben ik wel overtuigd!

Ondanks dat ik nog geen abonnement heb afgesloten, mag ik morgen toch gratis meedoen met het 'speciale' evenement. Dit doen ze eigenlijk nooit en waarschijnlijk is het eenmalig. Het belooft wat te worden. En met de spierpijn morgen, wordt het wel wat afzien..

Let's do this!!
25 aug 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Acerola
Acerola, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende