Klap in mijn gezicht

Vandaag was echt een teleurstellende dag. Ik ben nu een maand bezig met gezonde voeding en bijna 3 weken met sporten. Ik meende dat het echt goed ging. Qua conditie spring ik vooruit, maar qua lichamelijke veranderingen niet. Vandaag kwam ik erachter waarom.

Afgelopen 3 avonden getraind en vandaag afgesproken met trainer om bij hem te kijken hoe hij traint. We waren met z'n tweeën in zijn ruimte en ik heb meegetraind. Op een geven moment kwam er iemand binnen voor zijn ''meting''. Hier mocht ik bij zijn en dat was erg interessant. Toen kwam mijn trainer met het idee om mij te gaan meten. Ik was bloednerveus hiervoor, maar besloot het gewoon te doen.
Tot mijn trainer het probeerde en zei: ''Hier was ik al bang voor, het gaat me niet lukken om je te meten''. Dit komt omdat ik waarschijnlijk slechte dingen binnenkrijg en mijn vel dat niet meegeeft. Zodra je gezond eet, kun je je vel makkelijker pakken en geeft het mee. Mijn vel deed alles behalve.
Ik schaamde me dood. Hoe kan dit? Hij ondervraagde me over mijn voeding/eetgewoonten. En op een geven moment zei hij: ''Ik ga je leren eten'', en heeft mij een voedingsschema gegeven. Hier ga ik me zeker aan houden.

Ik schaamde me dood. Echt.. Ik heb me nog nooit zo gefrustreerd, verdrietig, boos en teleurgesteld gevoeld. Ik had echt het idee dat ik goed bezig was. FUCK. (sorry). Echt een klap in mijn gezicht. Heb werkelijk al mijn vocht uit mijn lijf gejankt geloof ik.

Ik krijg te veel koolhydraten binnen en dat is het probleem. Over 2/3 weken gaan we het weer proberen.
11 sep 2015 - bewerkt op 11 sep 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Acerola
Acerola, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende