Update

Deze week is alles weer begonnen: stage en school. Weer een jaar er tegenaan, wat ben ik blij als dat afgerond is. Mijn stage valt helaas erg tegen. Mijn vorige stage was continu druk druk druk en deze stage is het hele tegenovergestelde. Ik zit op een dagbesteding voor dementerende ouderen en deze mensen kunnen eigenlijk alles nog. Eigenlijk kijk ik dus alleen maar toe. Ik weet nu al dat dit voor mij geen jaar vol te houden is, dus ik ga vragen of er een overplaatsing naar wonen mogelijk is. Want dat is meer zorg en meer actief.

Het sporten gaat goed. Conditie gaat echt als een speer omhoog en dat is super. Mijn trainers waren ook best trots, dus dat geeft nog zo'n extra fijn gevoel. Ook het voedingsschema gaat goed. Er is heel wat ruzie geweest, maar mijn moeder heeft het uiteindelijk geaccepteerd. Ik kan nu voor de lunch gewoon salade's meenemen, volgens mijn schema. Soms betaal ik, soms betaalt zij. Ook doet ze niet altijd meer moeilijk over het eten, dus het gaat echt de goede kant op.. Ik kan er nu volledig tegenaan!

Ook heeft de weegschaal nu 82 aangetikt, wat zou betekenen dat de eerste 2 kilo's er af zijn. Het is niet een verbazingwekkend getal, maar er zit dus degelijk vooruitgang in!

Let's do this.
18 sep 2015 - bewerkt op 18 sep 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Acerola
Acerola, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende