Liegende weegschaal

Afgelopen zaterdag was mijn weegmoment. Ik weeg me wekelijks. Nog geen 10 minuten na ik uit bed was gestapt ben ik op de weegschaal gaan staan, zoals de meeste altijd aanraden op ''nuchtere'' maag. Zo woog ik aan het begin 84 kg van mijn 'tour' en woog ik zaterdag.. 89 kg ???

Dat kon niet waar zijn. Ik voelde me werkelijk kut. Maar het rare was: je zag geen fuck aan me, niks bij gekomen en er was niks af. Hoe kon dit? De hele dag gefrustreerd, tot na mijn lunch. Ik kon het werkelijk niet geloven. Ik ben maar weer op die weegschaal gestapt en toen werd ik totaal verrast: 84 kg, wees mijn pijltje aan.

HUH. Oke best. Daar kan ik wel mee leven.

Zondagochtend gaan crosscampen, dat was weer een pittige training en daar voel ik nu mijn spieren ook weer van. Au, au, mijn rug! Maar toen ik terug kwam en de tuin in liep, kwam mijn moeder me tegemoet: ''Jaim! Je bent best wat kwijt geloof ik, je hebt meer taille gekregen. Meer vorm.'' Nou uh, waarom wijst mijn weegschaal dat dan niet aan? Ik wilde haar graag geloven, maar het lukte me niet.

Tot vandaag, ik kwam mijn klasgenoot tegen in de supermarkt waar hij werkt en we hebben even gepraat. Later kreeg ik een appje: ''Je lijkt wat afgevallen?'' Uhm. Oke.

Die weegschaal jongens. Wat moet je daar nog van geloven? Moet ik mensen geloven of zeggen ze het om mij te plezieren (omdat ze weten dat ik er mee bezig ben)? Ik zie namelijk nog geen resultaat, en jeez wat ben ik blij als mijn benen resultaat gaan geven.
31 aug 2015 - bewerkt op 31 aug 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Acerola
Acerola, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende