Privacyschending (ruzie)

hey,
Ten eerste ja het is misschien een beetje mijn eigen schuld maar ik vind het echt heel asociaal dus ik moest het even kwijt. Ik ging een paar dagen geleden met mijn beste vriendin op omegle. Toen opgegeven moment was zij naar de wc en kwam ik iemand tegen. Dus wij een beetje een gesprek gehad dus ik vraag aan het einde ja waarom heb je zo een hele setup ben je tiktoks aan het maken. (als grapje) ja zegt hij ik maak tiktoks op omelge. Owh dacht ik. Dus ik zei zou je dan zo vriendelijk willen zijn om mij er niet op te zetten (ik was niet met mijn hele hoofd in beeld maar alsnog) ja nee komt god zegt hij dus me vriendin kwam van de wc en toen was die jongen opeens weg.

Vandaag krijg ik een linkje van een vriend gestuurd die zegt, ben jij dit? Ik klik op die link heeft hij mijn gezicht gewoon op tiktok geplaatst terwijl ik had gevraagd of hij het niet wilde doen. Dus toen had ik een comment achter gelaten met of hij de video wilde verwijderen. Hij had die comment verwijderd. Ik had zijn instagram opgezocht en hem via daar een bericht gestuurd met of hij wilt verwijderen of teminste mijn hoofd wilt doorkrassen. Ik werd geblokkeerd. Ik heb al een paar keer die video geraporteerd, en een paar comments achter gelaten. Een paar vrienden van mij hebben dit ook gedaan. Toen kreeg ik een hele ruzie in die comments met een of andere bekende tiktokker die zei ja je hele hoofd staat er niet eens op.

Ik dacht alleen maar wauw, je wilt de video niet verwijderen omdat je er 1000 likes op hebt, maar zo moeilijk is het toch niet om iemand zijn privacy te respecteren!!

Er zijn nu een paar vrienden van mij hun andere vrienden aan het appen met de vraag of ze hem kunnen rapporteren. Want ik vind het heel asociaal. Ik vraag het gewoon netjes en alles.

Ook voel ik mij er ontzettend kut bij aangezien ik er totaal geen macht over heb. Mijn ouders mogen er ook niet echt achter komen want ze zijn best streng en ik mag niet op sites zoals omegle, vanwege de pedo's maar ik was met een vriendin en ik dacht dit blijft wel tussen ons.

Nogmaals k voel me erg kut en heb geen idee wat ik eraan kan doen...

xx
13 jan 2021 - 192x gelezen
Profielfoto van butterfly24
butterfly24, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende