Meer eten

Hoi,
Ik ben de afgelopen weken best veel afgevallen bij elkaar, en opzich is dat ook wel goed want ik wilde heel graag afvallen. Alleen word het nu te veel vinden mijn ouders.
ik ben in een paar weken tijd 15 kilo afgevallen omdat ik niet heel veel meer eet. Normaal at ik gewoon normale porsies en at ik ontbijt, lunch, avondeten en 2 snacks op een dag. Nu skip ik vaak het ontbijt of de lunch eet ik een kleine porsie savonds en daarna nog wat fruit.
Ik merk ook aan mijn kleding en sieraden dat ik erg ben afgevallen, normaal heb ik maat 38 en nu is dat echt veelste groot.

Al mijn armbanden vallen bijna van mijn polsen af of zitten erg losjes. Ik probeer meer te eten alleen zit ik best snel vol en krijg ik niet meer naar binnen. Ik heb geen idee hoe ik dit moet oplossen. Mijn ouders zeiden dat het goed was dat ik een beetje was afgevallen aangezien ik volgens hun aan de maat was, terwijl ik het wel vond meevallen. Nu heb ik door hun wel een beetje het gevoel dat ik niet goed genoeg ben en dat ik moet afvallen. Hun hebben mij best onzeker gemaakt. Het is niet zo dat ik mijn eten uitspug of iets er past gewoon niet meer in het voelt gewoon alsof ik echt vol zit...

Als iemand een tip heeft please let me know!!

xx
09 jan 2021 - 105x gelezen
Profielfoto van butterfly24
butterfly24, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende