Maar nu vroeg ik me dus af...

Hej,

Ik ben gewoon even jullie hulp nodig. Ik ben dus sinds vanavond weer begonnen met sporten. Gewoon een leg-workout van 10-15 minuutjes. Ik vond het heel fijn om weer een keer te doen omdat het gewoonweg al 2 maanden geleden was dat ik het voor het laatst heb gedaan.
Maar nu vroeg ik me dus af, hebben jullie een idee hoe je sporten een beetje bijhoudt?
Ik ga namelijk altijd andere dingen doen, omdat ik wel leukere dingen weet dan sporten. Het is niet dat ik sport erg vind ofzo, maar ik ben er gewoon te lui voor en ik ben er klaar mee om dat over mezelf te zeggen knipoog
En daarnaast wil ik ook meer op mn eten letten, maar ik woon nog gewoon thuis en ik eet wat de kok maakt en daar heb ik niks over te zeggen. Nu wil ik zelf weleens koken ofzo, maar dat kan natuurlijk alleen als zij er niet is. En dan nog, ik ben ontzettend kieskeurig. Ik houd totaal NIET van groente en dat is een big issue omdat overal waar ik kom wel groente klaarstaat om te veroberen.

Ik ben nu in mn hoofd een lijstje aan het maken met allemaal dingen die ik lekker vind qua groente en ik kom tot de conclusie dat het echt om te janken is...

Tja, ik ben nu eenmaal een probleempje dat ik geen dingen lust als tomaat, paprika, radijs, andijvie, enz.

Dus als jullie tips hebben hoe jullie dit soort dingen eten (hebben leren eten knipoog ), laat het weten!

Volgens mij heb ik ook al een keer zo'n soort verhaal geschreven maar dan een jaar geleden en moet je even zien wat er van me geworden is. Vrijdag heb ik een BBQ, dus dat begint al lekker OK!
27 jul 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 18 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende