Vakantiedag #1

Hej,

Ik zit hier te balen. Had gister een verhaal ge schreven maar is niet opgeslagen, dus nu typ ik het opnieuw.

We zijn gisteren om 2 uur vertrokken naar ons vakantieadres. Door een open brug iets later aangekomen dan gepland, maar over het algemeen hebben we nog geluk gehad met files enzo.

Poeh, ik moet gewoon nadenken wat we gisteren nog allemaal hebben gedaan. Eerst wat gegeten en gedronken. Toen meteen onze eigen krat met spullen naar onze slaapkamer gebracht. (Ik heb trouwens voor de mensen die mijn vorige verhaal hebben gelezen; uiteindelijk toch mn rugtas met laptopvak meegenomen 😉knipoog Heb mn eigen kamer met 2-persoonsbed. Toen direct met mn broer een potje Kubb gespeeld in onze grote tuin. Veel gras doordat we op een hoekje zitten. Het huisje is verder trouwens niet heel bijzonder. Gewoon simpel: hal, keukentje, eettafel, zithoek met tv en dan beneden 1 slaapkamer en een badkamer met bad, douche en wc(die zit wel apart van de badkamer) Dan boven 3 slaapkamers en een badkamer met douche en wc.

Heel praktisch wel allemaal.

Toen kwam mijn andere broer en terwijl die ging douchen, hebben mijn andere broer en ik volleybal gespeeld op het veld. Toen hij klaar was, zijn we gel gaan halen bij de parkwinkel. Daar kwamen ook ineens 2 labradors aangelopen dus echt heel cute. Eentje liep helemaal met ons mee naar onze tuin.
Toen ben ik met mn broer nog het park gaan verkennen. Een heel leuk bruggetje naar een bos en een zwemstrandje. Echt heel gaaf, puur natuur. Er liggen kano's in de vijver die je zo mag pakken, dus wij wilden er een proberen maar uiteindelijk toch niet gedaan.

Toen gegeten en na het eten een poging gedaan tot bedden opmaken terwijl mn ouders weg gingen. Dat werd een flop dus dat hebben we maar laten wachten. We besloten om na de koffie naar een dijkje te rijden. Echt super mooi, ook zonsondergang erbij. Wat mooie plaatjes geschoten. Toen nog even maar de Mc om de eerste vakantiedag te vieren. Want die werd met kipnuggets in zoetzure saus een feit..

(Oh Ja, de volleybal was savonds om half 11 nog in de vijver gevallen. Dus de jongens een kano gepakt bij de buren en die bal uit het water gehaald. Geniaal!)

Liefsssverliefd
03 aug 2021 - bewerkt op 03 aug 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende