Afscheid nemen

Hej,

Vandaag was ons laatste dagje hier. Vanmorgen weer uitgeslapen en toen ontbeten. Ons dagelijkse Kubb-toernooi gespeeld (de finale) en ik verloor dus de eindstand 3-2. Om kwart over 11 nog een stuk gefietst. 13 kilometer route door het bos. We hadden tickets gekocht voor een of ander UNESCO Werelderfgoed Stoom/Watermuseum. Daar zijn we heen geweest en dat was best leuk! Eerst nog film gekeken en toen een expositie en op het eind een rondleiding met een gids.
Bij het huisje nog relax YouTube gekeken en toen bij de Mc Donalds eten gehaald. Ik had een Mcchicken Burger en Franse frietjes.

Deze avond nog een zandsculpturen route gelopen van 2 km. Was ook nog leuk. Zo hebben we van alles wat gedaan deze vakantie!

En morgen weer op huis aan. Ik ga de zachte bedden, de rust, de ruimte en uiteraaard de kano's echt missen, maar iets wat ik totaal niet ga missen is het water uit de kraan. Alles waar je water aan moest toevoegen was de ene keer wel te drinken en de andere keer walgde ik ervan. En het was niet kalkvrij want dat smaakt heel anders!

Maar anyways, goodnight everyone en tot morgen!

Liefs.verliefd
05 aug 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 15 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende