Inzinking

Hej,

Je hebt het vast weleens meegemaakt. Een inzinking. Definitie: het plotseling verliezen van kracht en moed. Precies wat ik gisteren had.

Ik moest gisteren weg en zoals sommigen misschien wel weten heb ik een nogal rare angst voor weggaan. Kijk, ik durf echt wel naar de winkel of even naar de speeltuin. Maar dingen die lang duren en waar veel mensen zijn is niet helemaal mijn ding. Dan ga ik eerst de hele ochtend zenuwachtig doen en als ik bijna moet gaan, ga ik janken.
Dat was dus gisteren ook het geval. Ben al verschillende keren thuisgebleven als ik het niet zag zitten, maar dat is uiteraard niet de oplossing. Dan blijf je de stap groter en moeilijker maken totdat je hem daadwerkelijk moet gaan maken.

Ik ben wel gegaan en daar ben ik best een beetje trots op. Want achter mijn vrolijke, gezellige en soms kattige karakter, zit iemand die helemaal niet vrolijk is en niet helemaal lekker in haar vel zit. Dus daarom blijf ik het ook proberen.

Een zinnetje uit een reactie van iemand hier op MD heeft misschien ook wel geholpen om het te laten werken - gisteren dan. Ik weet niet van wie en weer de zin ook niet precies meer, maar het was iets in de trant van:

" Je moet maar denken: deze dag gaat voorbij of het nu goed gaat of niet

Zoiets. Maar als je dit leest: Thanks😘
02 aug 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende