Slokje slootwater

Hej,

Vandaag was ik alweer om 6 uur wakker. Nu gelukkig wel nog even ingedommeld tot 8. Toen nog even gelezen en daarna ontbeten. Toen gingen we zoals elke ochtend weer een potje Kubb doen en helaas liet mijn tactiek het deze keer afweten. De score staat nu 1-1. Maar daar kan ik verandering in brengen als ik wil.

We wilden al heel lang een kano van de vijver pakken om daarmee wat rondjes te peddelen en vanmorgen lagen ze onbewaakt bij de vijver dus we hebben er eentje gepakt met het idee in ons achterhoofd om het de onze te maken. We roeiden een rondje en toen werd er ineens vanaf de kant gevraagd of we een weggedreven basketball uit het water naar de kant wilden gooien. En als we toch bezig waren, mochten we meteen dat tennisballetje ook wel meepakken. Ik gooide de tweede naar de kant, maar degenen die mij een beetje kennen weten dat ik geen ster ben met ballen. Oké lang verhaal kort; ik gooide hem er domweg gewoon naast. Ik dacht dat we nieuwe vrienden gemaakt hadden toen die basketball goed terechtgekomen was, maar na de fail met het tennisballetje weet ik dat niet meer zo zeker. Weer terug naar het huisje en geluncht. Na het eten wilden we direct in de kano. Deze x met zn 3en. We hadden het arme ding ongeveer verticaal op de kant getrokken, maar hij moest er horizontaal in. Dus wij gaan in dat ding zitten die natuurlijk extreem wiebelde door de onstabiele, welbekende kano-achterkant. Dus ik zat er in met broer 1 en broer 2 zou hem VOORZICHTIG van de kant duwen en erin gaan zitten. Dat was blijkbaar een beetje slecht gecommuniceerd, want het ginf hardhandig, de kano kantelde en ja hoor. Lagen we daar te proesten in de vieze vijver. Volgens mij heb ik iedereen inclusief mezelf uitgemaakt voor de raarste dingen.
Ik had ook meteen een hap slootwater meegenomen dus dat was echt geweldig. Daarna helemaal misselijk en direct een douche genomen. Alle kleren nat en die wilden maar moeilijk droog worden. We zouden die middag weg en ik had buikpijn en was misselijk en ik wijdde het allemaal aan de kanteling van de kano. Enige voordeel van de hele situatie: Ik had geen witte jurk aan, maar een of andere oranje zak.
We zijn uiteindelijk toch weggegaan om Stavoren te verkennen. Het was echt bloedheet, dus toen ik het strand met zwemmers zag, verweet ik het mezelf wel even dat ik geen zwemkleding had meegenomen. We zijn de boulevard of hoe je dat ook mag noemen afgelopen en toen wat gegeten bij de sluis. Toen nog een ijsje gekocht. Ik twijfelde tussen een groot en een klein softijsje. Ik ging uiteindelijk toch maar voor de kleine. Ik kreeg echt een mega berg softijs met nootjes. De jongens hadden een grote en die had ip evenveel ijs als mij alleen het hoorntje was groter.
Toen nog even door het stadje gelopen en toen naar huus. Onderweg begon het te regenen dus we hadden nog wel geluk gehad met ons zonnige middagje uit. Enige nadeel: alle kleren die buiten lagen te drogen van ons kanoavontuur, waren weer nat.

We waren pas 7.00 P.M thuis, en niemand had zin in eten. Toch maar een kop tomatensoep gedaan voor het idee. Verder nog even Kubb gedaan waarbij ik de stand 2-1 maakte 💪 Verder gewoon gelezen en chillings op de bank gehangen. Oh ja, we hebben ook nog een potje badminton en voetbal gedaan op het sportveld. En nog even om half 11 een rondje park gedaan waarbij we elke keer schrokken van de kikkertjes op de paden en de ineens opdoemende naaktslakken. Brrr!

Liefssverliefd
04 aug 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende