Nieuwe motivatie

Sinds twee dagen heb ik ineens weer schrijfmotivatie. En niet alleen omdat ik ineens niks meer te doen heb, maar het ging ineens weer prikkelen. Dus startte ik twee dagen geleden mijn laptop op en schreef ik in een avond weer twee bladzijdes. Het ging vanzelf. En vanmorgen gebeurde er echt iets heel vreemds. Ik werd wakker om acht uur en kreeg gewoon zin in schrijven. Dus laptop afgekoppeld, en in bed gaan schrijven. Ik kon gewoon niet meer stoppen om tien uur pas uit bed gegaan. Voelde zo lekker, dus dat wordt morgenvroeg ook weer leuk!

Ik weet niet hoe het komt dat ik ineens de pit heb teruggevonden. Misschien komt het door mijn oppeppende (wow, heeft dit woord 2x double p? is het überhaupt wel een woord?) pianomuziek. Als ik eenmaal begin aan Pirates of the Caribbean of Experience van Ludovico Einaudi, vliegen mijn vingers over de toetsen. Ik denk dat het je aansteekt ofzo knipoog Dat je in de rustpauzes ook even tijd hebt om na te denken. In ieder geval positief in mijn situatie, want zo kom ik verder dan ooit.

Over het algemeen schrijf ik alleen maar onzin, trouwens. Maar gewoon heerlijk om zo van je af te schrijven. Vaak een alledaags leventje, maar soms een drastische wending. Gaaf! Dát is nou het mooie eraan!
29 jul 2021 - bewerkt op 29 jul 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende