Je kon het kwartje bijna horen vallen

weer een heerlijke situatie meegemaakt vandaag LOL

Had dinner buiten (wat al een wonder op zich is want mijn homestaymoeder houd daar totaal niet van; en natuurlijk had zij als enige een wesp bij haar eten) en probeerde om de tijd door te komen zonder te veel aandacht op mezelf te vestigen. Toen kwamen ze op het onderwerp ' wat ga jij doen aankomend weekend?' Ik: morgen vrijwilligerswerk (oeps, bedacht ik me op hetzelfde moment) en daarna werk. Zondag werk tot half 6. Ohh zei homestayvader; wat is dat vrijwilligerswerk van? Ik zo; Pride ... the gaypride. Ohh zei hij. Ik zo: ja ik had me al opgegeven een tijd geleden en hoorde er niks meer van tot vanochtend dusss moet daar morgen zijn. Ik voelde mijn homestaymoeder naar me kijken en het begon te dagen.. en te dagen en toen kon je bijna het kwartje horen vallen. Ik keek haar mooi niet aan en observeerde de kinderen intensief (heerijk he kinderen nahnah) Goh zei ze en dat was het.

Maar wat ik me nu afvraag is.. kun je ook vrijwilligerswerk doen bij de Pride als je geen holebi bent?? niet gezien vanaf de kant van de organisatoren maar van de kant van vrienden/bekenden die geen idee hebben dat ik lesbisch ben.. zullen ze dan doordenken?? Ik heb geen idee wat ik zou denken als een vriend mij verteld dat hij daar vrijwilligerswerk zou gaan doen. Nu is het interessant natuurlijk of mijn homestaymoeder me anders gaat behandelen of niet. Of nou ja niet anders maar of ze nog een keer het onderwerp terugbrengt in een van onze 'by talk moments'

vandaag ook huur betaald en omdat ik zo weinig heb gewerkt afgelopen weken moest ik mijn nederlandse rekening gebruiken verdrietig maar goed waar heb je anders spaargeld voor???

relaxkid
28 jun 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van relaxkid
relaxkid, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende