Ik had dat aanbod gewoon moeten aannemen zucht

Het gaat iets beter met me, had het echt even flink te pakken moet ik je zeggen. Er is wel een klein wondertje gebeurd: Shannon heeft me geaccepteerd op Facebook :-D dus nu kan ik haar toch nog in de gaten houden en heb ik ook foto's van 'r (ze heeft 206 vrienden en 97 foto's ) En nu wil ik meer, natuurlijk!! Wie heb ik voor de gek gehouden?? HEb al 1 berichtje achtergelaten op haar wall en haar 1 mail gestuurd maar ze heeft me geen reactie gegeven. En dat is jammer. Heb het zelfde gedaan met MArgot maar die geeft tenminste reactie.
Wat ook tegen zit is dat mijn horoscoop nu al 2 weken lang zit te 'zeuren' over reizen. En ik ben een echte gelover in horoscopen dus elke dag wacht ik af wanneer dat reizen nu eens gaat gebeuren.
Heb ook dat romantische idee dat we allebei elkaar leuk vinden maar het allebei niet durven te uiten (zoals je altijd in de film ziet). Heb nu al 2 lijntjes uitgegooid naar Shannon maar nog geen reactie.

Ze heeft me wel een aanbod gedaan om weer met hun te werken maar dan voor veel minder uren. Op dat moment zei ik nee, dat lukt dan niet maar heb net even mijn financien bekeken (het is de eerste van maand) en sta gewoon 1162 euro in de plus. Had het dus gemakkelijk kunnen doen. Ohhh raak je dan ook niet geergerd van jezelf?
Heb nu iemand anders die ook over Shannon weet (en dus ook dat ik homo ben) dus dat is ook wel fijn, kan ik ook een beetje tegen haar aanlullen nahnah

En qua dat geld: heb zelfs 2 maanden huur over!! en 2 maanden buspas woehhhaaaaoooeee cool!engel

Relaxkid
01 aug 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van relaxkid
relaxkid, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende