grappig/tevreden

Ik vind het persoonlijk altijd errug grappig en interessant wat er met een familie gebeurd als er 1 gezinslid ziek is. De situatie nu is dat het kind ziek is, 2 dagen nadat het andere kind ziek was. Toen was het geen probleem want mams werkt maar 3 dagen en was vrij maar vandaag moest iedereen aan het werk en zaten ze dus in de maag met de zieke. Dus bleef papa thuis tot 3 uur (onderwijl werken/telefoneren; wat ik persoonlijk weer heel sneu vond voor het kind), kwam een tante oppassen voor een uur en toen kwam mama weer thuis. Nu hoopt de hele familie dat het kind morgen wel weer naar school kan om 2 redenen: het is de laatste schooldag en anders mist ze dat en de andere reden is dat papa anders weer een dag vrij moet nemen. En ik, als homestay student hoop van harte met ze mee dat ze weer beter is want dan kan ik voor de laatste keer voor de komende 2 maanden genieten van mijn tijd dat ik in mijn eentje thuis ben.

Tevreden ben ik nog steeds over mijn vorige post op Mydiary. Het geeft echt de waarheid aan. Helaas heb ik Heidi niet meer gezien daarna maar heb goede hoop dat in de toekomst ik haar weer tegenkom.

relaxkid

Ps: ben met iemand op msn, een jongen die helemaal gek op me is en die me knapt noemt. dat vlijt me enorm maar toch(ben niet knap) . Hij heeft problematische dingen in zijn verleden zoals in overspannen toestand zijn huis en vriendin verlaten enzo. Hij weet niet dat ik dat weet. Ik vind het allemaal wel errug spannend maar ben bang dat ik er misschien te veel bij betrokken ga raken. i'll keep you all posted!!

PS2: ben niet meer afgevallen, weeg nu 85 kg soms 84. maar vind het nog steeds ongelooflijk en best trots op mezelf.
26 jun 2008 - bewerkt op 26 jun 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van relaxkid
relaxkid, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende