gestopt met werk

Oke ben dus gestopt met de baan. Heel achterbaks (via de voicemail) maar dat was de beste manier mijn inziens. Ik voelde me klote, net zo klote als ik verliefd ben op een meisje dat mij niet ziet staan zeg maar.

Niks meer gehoord en het maakt me ook niet zo heel veel uit dat ik niet betaald heb gekregen, alles beter dan daar nog te moeten werken. Nadat ik dus gestopt was 1,5 week geen werk gehad. Heerlijk gerelaxed en geslapen. Toen afgelopen vrijdag en zaterdag gewerkt en dat was super. Verdiende ook leuk (1/3 van mijn huur voor Juni) en het waren super aardige mensen.

Heb Facebook ontdekt en heb Heidi een vriendenuitnodiging gestuurd. Vond het zoooooo eng om te doen en hoopte maar dat ze zou reageren. Zag al helemaal haar gefronsde voorhoofd voor me als ze mijn uitnodiging zou lezen,,,,,,maar ongelooflijk maar waar: ze heeft me geaccepteerd. nu is het geloof ik bij Facebook zo dat hoe meer vrienden je hebt hoe beter maar dan nog, ik heb 'r wel mooi in mijn vriendenlijst staan en kan haar zo mooi een beetje in de gaten houden. heb nu 6 vrienden, best proud of.

vandaag kerk, niet veel bijzonders. Tim kwam naast me zitten. (afgelopen week gaf hij me een knipoog maar voelde helemaal niks he???) na de kerk was er een discusse; de kerk en sexuality. Ik voelde aan mijn water dat het over homosexuality ging en ik ben er gewoon nog niet aan toe om daar aandacht aan te besteden (eerst mijn eigen ik maar 's begrijpen als je begrijpt wat ik bedoel knipoog ) maar onder aanvoering van Tim toch maar gegaan. En het was idd onbegrijpelijk voor mij. Wat boekjes doorgelezen maar vond het niet zo intressant. Toen het was afgelopen, bekende Tim tot mijn vrolijkheid dat hij er ook weinig van snapte en hij is native canadian. in de kerk zijn er een aantal die openlijk gay zijn(kan er zo 5 noemen) en dat is ook wat me zo aansprak aan de kerk. Tim mompelde ook wat over die mensen en ik dacht 1 seconde dat hij ook gay was maar later toch weer niet want hij ging er niet op in. Of misschien is ie het wel, want na kerk gekletst en toen zei ie: doei, zie je dinsdag... terwijl ik zat te bedenken dat we miss nog wel ff konden wandelen ofzo. maar goed, maakt niet zo heel veel uit.

geen werk in de toekomst maar dat kan ook zo weer veranderen.

heb na mijn facebook verslaving al weer een nieuwe verslaving : een stappenteller. vandaag 10095 stappen gezet (PFFFFF) en 7,2 km gelopen. kan niet wachten op morgen haha

relaxkid

Ps kan iemand me ff melden bij wie ik op de volglijst sta??erg vrolijk Ik sta bij 1 iemand op een volglijst sooooo cooooolllllllll

21 apr 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van relaxkid
relaxkid, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende