Een lange dag

Hey dagboek,
dit is het eerste verhaal wat ik hier schrijf, nouja verhaal..
ik heb wel vaker in een dagboek geschreven maar dat is wel een tijdje geleden, ik moest even wat kwijt. zoals je al kon zien had ik een lange dag.. het begon gisteravond eigenlijk al. ik verveelde mij een beetje dus ging ik op omegle.. dit is een website waar je mensen kunt ontmoeten. na een paar leuke gesprekken zag ik dat de tijd voorbij was gevlogen want het was al half 11. ik dacht ik probeer nog 1 gesprek aan te gaan en dan ga ik naar bed aangezien ik de volgende ochtend weer vroeg op moest.

Nou je raad het nooit!! ik kwam een jongen tegen van mijn leeftijd en we gingen een beetje praten en het was echt super gezellig. maar hij had echt zo een youtuber stem ofzoiets. dus ik vroeg aan hem ja ben jij een youtuber ofiets. dus hij zei nee maar als ik zeg wat ik wel ben is het gevaarlijk. maar ja ik wist wel dat hij een grapje maakte maarja maakt niet uit.

dus opgegeven moment zeg ik tegen hem je bent toch niet aan het livestreamen ofzo ergens op.. toch? hij zo neenee. dus ik lachen. nou uiteindelijk hadden we het over games enzo toen zei hij ja ik heb discord.. (is een app via waar je samen kan gamen) dus nou hij stuurt een link van zijn kanaal dus ik druk erop en ik zag dat hij zijn scherm aan het delen was. en er was een vriend van hem bij dus die kon dat zien. verder was er gelukkig niemand. dus ik zeg oh wat is dit dan je bent je scherm aan het delen. maar ik moest best wel lachene erom.

hij echt zo owh nee ik kan het uitleggen enzo, (maar we waren allebij heel hard aan het lachen) dus ik zeg okey vertel. maar hij kon het zelf ook niet zo goed uitleggen dus moesten we weer lachen. toen had hij me per ongeluk weggedrukt op omegle, dus hij zo neeee ik heb het verpest. maar ik zat ook in het kanaal op discord dus we konden via daar bellen.

Toen opgegeven moment ging zijn vriend weg en waren we samen. toen gingen we prive bellen en hebben we over van alles en nog wat gepraat en toen uiteindelijk viel hij in slaap terwijl we aan het facetimen waren. dus ik keek op de klok en ik zag dat het 3 uur was. toen dacht ik, ik ga ook maar naar mijn bed want ik zat nog op de bank maar ik was zo moe dat ik op de bank in slaap was gevallen. ik had nog wel mijn wekker gezet voor de volgende ochtend.

maar ik had mijn telefoon op tafel liggen, dus opgegeven moment word ik wakker door een rare droom en prs toen werd hij ook wakker. dus hij zei zo mijn naam dus ik zo jaa? dus hij zei ohh je bent al wakkerr. ik echt met een kut ochtend stem, jaa mijn wekker gaat ook over 10 min maar dan moet ik helemaal opstaan en daar heb ik echt geen zin in. nou dus 10 min later ging mijn wekker dus ik opstaan, mijn telefoon pakken en ik ging weer terug op de bank liggen. ik zei tegen hem okey als ik over 10 min nog niet ben opgestaan moet je t ff zeggen. dus de tien min waren voorbij en hij zo kom op opstaan. AHAH dat was echt funny.

toen hebben we nog een uur gebeld want erna moest ik mijn bus hebben want ik moest naar school. ik had geen tijd om te eten want ik moest zoveel dingen doen in huis dat ik daar geen tijd meer voor had. dus ging met 3 uurtjes slaap en een lege maag naar school.

nu zit ik eindelijk lekker thuis, op mijn bed. ik ben kapot.

ik weet het ik weet het dit was een best lang verhaal maar ik moest het even kwijt!

xxvrolijk gaap!
06 jan 2021 - 94x gelezen
Profielfoto van butterfly24
butterfly24, vrouw, 17 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende