Een kutdag

heyy,
Ik hoop dat deze dag snel voorbij is want ik heb echt een rot dag. Eerst wil ik even ingaan op een reactie die ik kreeg op mijn vorige verhaal. Ik ben 16 jaar ik weeg 61 kilo en ben 1.62cm lang.

Maar ik werd vannacht wakker met een enorme buikpijn en een steek in mijn hoofd, ik dacht oh nee dadelijk word ik ziek. Dus ik ging even naar de wc want wie weet misschien moest er wel iets uit. Eenmaal op de wc merk ik dat ik gewoon keihard ongesteld ben geworden terwijl ik dat nog lang niet moet zijn. Gelukkig was ik niet doorgelekt in mijn bed maar zat wel al mijn kleding onder, dus ik midden in de nacht om 3 uur mijn broek eerst onder koud water gespoeld daar ging gelukkig het meeste er vanaf. Alles in de wasmachine gegooid, en nieuwe kleding aan. Toen ging ik maar weer verder slapen, toen werd ik wakker met nog steeds erge buikpijn want ik heb het altijd verschrikkelijk erg.

Ik naar beneden even ontbeten, mijn ouders zaten dood chagerijnig beneden die hadden ook geen fijne nachtrust gehad omdat ze zich enorm zorgen hadden gemaakt om mijn neefje. Die is nu 3 weken oud, maar het was nogal spanning over of hij wel in leven zou blijven na de geboorte. Hij was erna ernstig ziek en is nu net een paar dagen thuis alleen wilt hij niet eten.

Dus we hadden allemaal niet lekker geslapen, we hebben nog geen woord tegen elkaar gezegd. Dus ik ging opgegeven moment naar boven om even te douchen. Bleek dat ik te lang had gedoucht volgens hun.. Ik was letterlijk maar 10 min aan het douchen!

Ik moet nog allemaal huiswerk doen en heb bijna een toets week waar ik ontzettend veel voor moet leren..

xx
10 jan 2021 - 65x gelezen
Profielfoto van butterfly24
butterfly24, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende