De eerste entry

Hier ga ik dan. De allereerste post. Mijn handen rusten op het toetsenbord en ik staar naar het scherm. God, wat moet ik schrijven? Een waterval aan gedachten stromen binnen. Waar ben je nu weer mee bezig? Denk je nu echt dat je iets interessants te vertellen hebt? Je gaat dit toch niet volhouden. Je verspilt je tijd hiermee. Herkenbaar?

Voor mij is het dagelijkse kost. Al sinds ik me kan herinneren heb ik last van wat ik noem monstertjes in mijn hoofd. Ze bekritiseren me en zorgen dat ik me angstig en onzeker voel. Hierdoor heb ik het moeilijk om ook maar iets te ondernemen. Gelijk dit dagboek bijvoorbeeld. Ik heb een sterke neiging om de boel verwijderen en lekker veilig netflix te benchwatchen. Toch zet ik door, maar hé laat ik me eerst even voorstellen.

Ik ben Ann, bijna 29 jaar en woon samen met mijn vriend en kat. We wonen al 3 jaar samen en dat loopt lekker vlot. Hij is echt een crème van ne vent zoals ze hier wel eens zeggen. Mijn kat is ook een echt schatje. Ze zit nu lekker te spinnen op mijn schoot terwijl ik dit schrijf. Hobby's enzo heb ik het later wel eens over.

Ik ben dit dagboek gestart omdat ik heb gelezen dat schrijven een therapeutische werking heeft. Ik weet niet of ik dit lang ga volhouden, maar we zullen wel zien zeker. Als ik het niet probeer weet ik het niet.

Liefs,
Ann
03 jul 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ann90
Ann90, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende