ben weer terug

JA ja mensen, ik ben weer in noord amerika. Na een tijd van 8 maanden vond ik het weer tijd om terug te gaan. Ik vermaak me prima maar merk ook dat mijn hersenspinsels me soms hoofdpijn bezorgen.

In de kerk is een vrouw en die vind ik leuk, nou ja leuk heb er geen gevoelens bij maar vind het leuk om haar te observeren. Ze laat neit merken dat ze dat merkt (gelukkig niet) dus ik ga daar lekker mee door. Laatst stond ze heel dichtbij maar ik zei niks en kan alleen maar fantaseren wat er kon gebeuren. Toen kreeg ik ineens het geniale idee om daar een verhaal over te schrijven. Daar ben ik nu mee bezig.

Dat deed ik vroeger ook, toen ik geobserdeerd was door een andere vrouw. HEt geeft me een soort van rust en verlaat mijn hoofd daarna ook.

net sprak ik een jongen die ik vorig jaar hier ontmoet heb en die vertelde dat Patrick en Mina samen wonen. afgelopen keer was het me al wel opgevallen dat ze elk aar heel erg leuk vonden (die spanning tussen die 2 was verschrikkelijk) maar nu wonen ze samen. met een vriendin had ik al wel gefantaseerd over hoe dat zou lopen maar het loopt toch niet zoals we hadden verwacht. Ik met mina werkte compleet niet maar misschien dat patrick wat anders in haar ziet.

Uhh waarschijnlijk snappen jullie hier niks van maarre heb al 1,5 dag tegen niemand aangekletst en moet het even kwijt. GA zo House kijken en dan lekker slapen.

Denk dat ik morgen weer verder ga met m'n verhaal, er is pas om 8.00 pm een dienst.l

Slaap lekker allemaal.

relaxkid
22 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van relaxkid
relaxkid, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende