aangifte gedaan

heyy,
gister schreef ik over die tiktok.

Ik heb vandaag zoveel gedaan, ben er ook de hele dag mee bezig geweest. Ik had geen idee wat ik kon doen dus heb eerst met de kindertelefoon gechat. Die vertelde mij dat ik aangifte kon doen, dus heb ik een anonieme en een normale aangifte gedaan. Nog geen uur later kreeg ik een email terug met erin dat ze er niets aan konden doen aangezien het was gefilmd op omegle.
Dit was het bericht:
"Uw melding betreft in de eerste aanleg een civiele aangelegenheid. De politie heeft in deze geen bemoeienis. Graag verwijzen wij u voor rechtsbijstand naar bijvoorbeeld het Juridisch Loket of uw rechtsbijstandverzekering"
Dit vond ik best jammer, dus ging ik weer met de kindertelefoon praten. Die verwezen mij door naar meldpunt.nl ik heb daar met iemand anders gepraat.
Zij bleek een email te hebben van TikTok zelf, dus die heeft daar een melding gedaan en de video gerapporteerd. Ze zou mij via de email op de hoogte houden.
Dus ik weer terug naar de kindertelefoon die zei dat ik ook nog met de politie kon chatten tussen 19:00 en 21:00 dus dat heb ik net ook nog gedaan. Maar die zei dat de politie er niets aan kon doen. En dat ik volgende keer moet opassen of nooit meer naar de website moet gaan.

Mijn vrienden zijn ook nog voor mij opzoek geweest en vonden een stuk op de website van TikTok waar je een account en video kan melden met bewijs erbij en alles. Dus ik en een paar vrienden hebben dat ook gedaan. Nu hoop ik zo erg dat de video word verwijderd. Want k kan er niet van slapen en eet ook erg slecht. Heb ook de hele dag een naar gevoel in mijn maag.

Hopelijk heb ik vnv of morgen meer informatie erover.

Ik voel me er zo kut over, ik zat vroeger in een erge depressie en het ging weer een stukje beter maar nu omdat ik me zo slecht voel komt het weer terug. En moet dan met spijt ook mededelen dat ik mezelf vandaag heb gesneden. Hierna had ik er metteen spijt van want was eindelijk een hele lange tijd gestopt.

Zo zie je maar weer dat internet een hoop kapot maakt.

xx
14 jan 2021 - 170x gelezen
Profielfoto van butterfly24
butterfly24, vrouw, 17 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende