menu myDiary

25 februari 2019. Ramos.

- Gisteren bij mijn maat langs. Biertje gedaan (5 halve liters). Ging niet zo goed met hem. Vriendin heeft het uitgemaakt. Maat geeft zich zelf de schuld.

- 's Avonds thuis nog fles rosé gedronken met Veerle. Zou ik eens mee moeten stoppen. Die halve liters waren meer dan genoeg. Mocht ik geopereerd worden wil ik stoppen met drinken. Dan wil ik in de best mogelijke conditie zijn. Goed eten, geen alcohol en veel crosstraining als mogelijk. Zondagavond slecht geslapen, zoals gewoonlijk. Hoe zou dat komen? 🤔🍺🍺🥂🥂

- Vandaag slecht uit bed gekomen. Last van mijn nek en rug. Om half 11 gestopt met werken. Hoofdpijn is nu weg, rug valt mee, maar in mijn nek is nog alles aan het trekken. Ook daarnet op de fiets naar de lidl. Heb pilletje genomen. Straks fietsen naar veld voor de training. Hopen dat het wat beter zal gaan. Morgen gewoon weer werken (want dit gaat me teveel kosten zo) en na werk naar Eindhoven voor de wedstrijd van Tristan met knvb o14 tegen fc Eindhoven. Zin in. Hopen dat hij een beetje meer 'verRamost'. Hoewel..... hij is wie hij is; de rustige factor in het veld.