Zwemmen met je ex?

Hej,

Dit verhaal wilde ik dus echt al twee weken geleden schrijven, maar ik had het echt druk en gewoon vergeten. Maar het is gewoon té maf om niet te vertellen.

Voor degenen die me wel een beetje kennen, weten dat ik twee jaar geleden een relatie had met een jongen. En die jongen is nu mijn ex. Eerst even wat achtergrondinformatie voor dat ik aan het verhaal begin.

Ik noem hem V. even voor de handigheid. V en ik zijn dus ex-en. We hebben 1,5 jaar een relatie gehad, was heel steady denk dat we een goed koppel waren, terwijl het nog wel echte kinderliefde was. Dat waaide in klas 1 een beetje over en nu leven we met een soort haat-liefde verhouding. Het ene moment vind ik hem letterlijk en figuurlijk een stuk. Een stuk chagrijn dan wel. V heeft gewoon echt een houding waar zelfs Phytagoras u tegen zegt. En soms denk ik dat hij ook wel weer cute is. Maar meestal het eerste.

Nu was ik met mijn vrienden aan het zwemmen op een vrije middag en toen was V er dus ook. Eerst beetje afstandelijk, maar van het ene op het andere moment waren we tikkertje aan het doen. Ja echt. Tikkertje. En ik vind dat echt vreselijk. Maar oké.
Ineens begon V de hele tijd bij mij in de buurt te hangen en ik eigenlijk automatisch bij hem. V had een balletje mee en vanaf de kant gooide iemand het balletje in het water. V en ik zwommen er allebei naar toe en terwijl ik het balletje greep, greep hij mijn hand. Nou het lijkt mij dat je nog wel het verschil moet kunnen voelen tussen een hand en een balletje. Dus na een paar seconden zeg ik: Hé, dat is niet het balletje, vriend. Hij reageert hierop met: Ja weet ik! En hij laat glimlachend los.
Ok.

Nou weer wat minuten later. V had me inmiddels al 4 x getikt en de 5e keer zat eraan te komen. Ik sprong in het water en hij sprong achter me aan. Hij greep me gewoon echt vast bij mijn rug en gek genoeg vond ik het niet vervelend. Maar hij liet ook meteen weer los en grinnikte.

Tja. Ex-en zijn is zo makkelijk nog niet. Vooral als elkaar elke dag tegenkomt. Nu denken mijn vrienden dus dat in hem leuk vindt, maar ik heb mijn zinnen al op iemand anders gezet. V is gewoon niet meer in the picture.

Liefss verliefd
06 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende