Zwangerschapsdingen & ouders

Ik ben nog (lang) niet zwanger, maar er wel heel erg mee bezig. Nadenken over hoe het zal zijn, wat ik zal doen, wat ik zou willen.... Ik praat veel met vrienden die 1 of meerdere keren bevallen zijn, hoe ging hun zwangerschap en bevalling? Wat waren hun wensen en hoe is het uiteindelijk gegaan?

Daarnaast kijk ik allerlei youtube-kanalen en spotify-podcasts over zwangerschappen. Oh en instagramverhalen. Ik vind het gewoon zo bijzonder om te mogen lezen hoe vrouwen hun zwangerschap en bevalling hebben ervaren!

De tijd vliegt en 'mijn' mogelijke zwangerschap lijkt echt wel dichterbij te komen. Volgend jaar kan ik hier gewoon een update zitten typen over hoe mijn buik dik aan het worden is. Dat is toch bizar??

Met de mannen gaat alles supergoed, en mijn vriend en ik hebben heel erg leuk contact met ze.
Waarschijnlijk leren we komende maand elkaars ouders kennen; heel veel zin in! Het is toch een soort vriendje dat je voorstelt aan je ouders, maar dan twee, en gay, en je gaat hun kind voor ze dragen. Ik sta er soms echt bij stil hoe mooi dit kan zijn, en hoe fijn het is dat we dit allemaal goed gaan regelen.
25 jun 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Draagmoeder
Draagmoeder, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende