Bevallen van een gezonde (draag)zoon!

Hallo allemaal,

Omdat velen van jullie me (al dan niet stilletjes) volgen, vond ik het wel leuk om in elk geval even kort de update te delen dat ik in december na een snelle, intense bevalling ben bevallen van een hartstikke lieve, leuke, mooie (draag)zoon!

We hebben het echt geweldig gehad, mijn vriend, ik, de (wens)ouders en de kleine baby. Een hele bijzondere 8-daagse kraamtijd hebben we samen doorgebracht, en nu zijn vriend en ik weer heerlijk thuis zoals het hoort, en is de kleine eindelijk bij zijn ouders (ook zoals het hoort).

Nu ben ik druk bezig om mijn melkproductie goed op gang te houden zodat ik de kleine jongen hopelijk enkele weken (maanden?) kan laten groeien op mijn melk ; hoe bijzonder is dat!?
Ja, het kost veel tijd en ook wel moeite (het is niet alleen +- 20 min kolven elke 3-4 uur, maar ook schoonmaken, uitkoken, melk labelen, in de koelkast, dagelijks in diepvrieszakjes, weer labelen, flesjes weer wassen, en HOP het is alweer tijd om te kolven...) maar het is het tot nu toe super waard! In een week was meneer al boven zijn geboortegewicht.

Het is echt super, super, super bijzonder om mee te (hebben) mogen maken, ik heb nog steeds geen last gehad van hormonen, de kraamtranen heb ik overgeslagen en ik heb nog geen seconde spijt of moedergevoelens gehad. Het is allemaal oprecht nog mooier dan ik me had kunnen voorstellen...

Later volgt wellicht nog een bevallingsverhaal, en jullie mogen altijd vragen stellen!

Groetjes van deze blije draagmoeder!
01 jan 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Draagmoeder
Draagmoeder, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende