Bijna verlof!

Nog één dagje werken. En dat is een dagje met koekjes uitdelen en kantoortje opruimen, want ik heb al niets meer te doen; superfijn eigenlijk wel!

Weet nog steeds niet helemaal wat ik allemaal met mijn verlof ga doen, er moeten zeker nog wat dingen geregeld worden, de vluchttas moet ingepakt worden en daravoor moeten er nog een paar attributen gekocht worden, ik wil nog een buikbeeldje laten maken, en verder ga ik vooral zo'n beetje elke dag wl met iemand afspreken, om iets te doen te hebben en nog buiten de deur te komen. En even kijken of ik elke dag tot maximaal om de dag een wandeling kan gaan maken, beetje in beweging blijven is belangrijk.

Sinds afgelopen week heb ik wat last van mijn onderrug en stuitje. Hoort er echt wel bij, en ik mag blij zijn dat het pas bij 35 weken zwangerschap opspeelt, maar toch is het weer even schakelen/aanpassen.

Kijk heel erg uit naar de bevalling, kom maar op met dit avontuur/deze belevenis! En daarna het volgende hoofdstuk in dit avontuur. Aan de andere kant ook gek dat het zo dichtbij is, baby zou over 2 weken al 'gewoon' mogen komen!
14 nov 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van draagmoedertobe
draagmoedertobe, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende