Gestopt met borstvoeding

Jullie zullen misschien wel denken HUH een halfjaar later weer eens een post en dan zo'n titel!?

maar; ja!
De laatste maanden stond mydiary echt niet op mijn prioriteitenlijstje, heb er zelfs amper aan gedacht. Maar ik vond dit wel echt weer een mooi moment om een update te geven.

Met mij, mijn draagkindje en zijn ouders gaat het heel erg goed. De laatste maanden zijn zo mooi geweest! Ik ben betrokken in de zin van dat we meerdere keren per week appen, ik foto's krijg etc, en ongeveer om de week ben ik langs gegaan (in het begin elke week). Zo kon ik het kindje dat ik gebaard heb zien groeien en lekker knuffelen en de mooie periode van de zwangerschap langzaam afsluiten.

Bijnas 6,5 maand heb ik fulltime borstvoeding gekolfd om de baby de best mogelijke start te kunnen geven. Voedingsstoffen, antistoffen... Met veel liefde maar veel tijd en moeite heb ik dit kunnen doen.
Daarnaast heb ik nog een aantal liter kunnen doneren aan een kleine baby die het heel, heel hard nodig had, ook super waardevol.

Maar inmiddels, ik voelde me ook fysiek wel weer bijna de oude, vond ikhet tijd om mijn eigen lichaam weer terug te krijgen en daarnaast meer tijd te hebben voor leuke dingen, nuttige dingen en mijn vriend (hoewel die ook onder leuke dingen valt). Ik heb langzaam maar zeker over de laatste weken de borstvoeding dus afgebouwd.

De laatste stappen waren het bestellen van een moedermelksierraad (wordt de komende weken gemaakt) en mijn kolven op marktplaats zetten (is gedaan). Hoppa.

En een energie dat ik terug heb: heerlijk!

Echt zo fijn hoe het individueel en ook samen nu met ons gaat erg vrolijk Volgende week komen baby en ouders weer langs, ik heb er al zin in.
03 jul 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Draagmoeder
Draagmoeder, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende