Wensouders 'ontmoeten' mijn vriend

Ik vond het zelf wel belangrijk om mijn vriend vroeg in het process te betrekken. Vandaar dat we afgelopen week, ergens in de vrije dagen, een moment hebben afgesproken om te skypen en ondertussen online wat spelletjes te spelen.
Het was echt heel erg gezellig,alleen misschien een klein beetje gek dat ik ze al meer 'kende' dan mijn vriend. Logisch natuurlijk, maar vragen als 'goh wat voor werk doe je' had ik natuurlijk allang besproken ;-).
Spelletjes spelen was leuk, daar leer je elkaar ook echt wel wat beter van kennen. Toch hoop ik dat we volgende keer misschien ergens een terrasje kunnen pakken, gewoon lekker kletsen met een drankje erbij, elkaar aan kunnen kijken.
Dat lijkt ons alle 4 wel gezellig, dus als de maatregels het toelaten wordt dat begin 2021 wel gepland. Ik heb daar zin in!

Naast het contact met de wensouders ben ik trouwens een beetje op papier (nouja, eigenlijk in een word-document) aan het zetten wat ik van de wensouders wil weten (bijv: willen jullie meer dan één kind? Wie wordt de vader?). Interessant om voor mezelf over na te denken. Sommige vragen zijn echt niet makkelijk, zoals: wanneer zou ik abortus willen? Echt iets om over na te denken/te overleggen....
31 dec 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Draagmoeder
Draagmoeder, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende