Wensouders beter leren kennen

Face to face ontmoetingen zitten er in deze coronatijd niet echt in, maar we doen toch een hoop om elkaar beter te leren kennen. Voornamelijk appen we veel, en delen we foto's van onze omgeving/wat we aan het doen zijn/wat we meemaken. Soms zijn dat echt vrij serieuze onderwerpen, het is dan echt fijn om te kunnen peilen hoe zij en wij daarmee omgaan.

In maart plannen we een 'online cocktailavond', waarbij zowel zij als mijn vriend en ik wat lekkere drankjes klaarmaken, om verder hopelijk/waarschijnlijk gewoon lekker te kletsen. Ik vind het allemaal gezellig en 'geniet' er ook best van, het contact, het dingen plannen. Ik zei altijd al dat ik dit traject zeker niet 'te snel' wilde doen, nou, in coronatijd komt dat écht wel goed ;-) Gelukkig zijn we allemaal nog jong zat en is er wat dat betreft geen haast.

Vriend en ik praten veel over 'wat als....' zo van 'hoe zou het zijn als je zwanger bent' en 'wanneer zou een goed moment zijn? Wil je voor die tijd een andere baan? verhuizen? trouwen?' een hoop belangrijke vragen die stof tot nadenken/praten geven dus!
24 feb 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Draagmoeder
Draagmoeder, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende