Weekendje weg met wensouders

Wauw. Wát een topweekend hebben wij gehad! Vanaf voor ik wensouders leerde kennen dacht ik 'daar moet ik mee op vakantie voor ik weet of ik met ze verder wil'. En hoewel de eerste reactie van de mannen destijds wat aarzelend was (ontmoeting 1 noemde ik het al he) waren ze een paar maanden later nét zo enthousiast en planden we een weekendje Texel.

We hebben: veel biertjes gedronken, spelletjes gespeeld, Ecomare bezocht, Juttersmuseum bezocht, samen uit eten geweest, samen in een cafétje gezeten, gezellig ontbeten, een toren beklommen, op zoek geweest naar het noorderlicht (niet gezien maar wel extreem veel sterren + de duidelijkste Melkweg die ik in Nederland ooit gezien heb!) samen het huisje aan kant gemaakt en heel wat afgekletst over draagmoederdingen. Wat was dit ontzettend leuk, ik had het niet willen missen. Big smile als ik terugdenk aan deze 2,5 dag!

En oja, wat ben ik ontzettend gelukkig dat we víér vrienden zijn. En niet drie vrienden en 1 partner die mij steunt bij wat ik doe (hoewel dat ook al heel tof is!)

Next up: gesprekken met advocaat en het versturen van de brief (zie vorige dagboek-entry)
04 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Draagmoeder
Draagmoeder, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende