Wachten

Opeens zit ik dan in de (als je er een beetje 'in' zit) in de beruchte 'wachtweken'. WELLICHT ben ik zwanger, maar zelfs voor de allervroegste test (die je kunt doen 6 dagen voor je verwachte menstruatie) ben ik te vroeg.
Gelukkig ben ik er tot nu toe heel chill onder: ik verwacht niet zwanger te zijn en ben benieuwd of mijn cyclus echt netjes 28 dagen zal duren (eisprong was namelijjk mooi op dag 14-15) of misschien langer. Mocht ik niet ongesteld worden binnen een maand na vorige menstruatie, dan doe ik denk ik een zwangerschapstest. Wil het dan toch wel zeker weten! En he... er is gewoon wel een kans dater nu een eicel aan het delen is. Een morula en dan blastocyst aan het vormen is. En dan later na innesteling een embryo-feutus-baby... Apart!
De wensouders zijn ietsje zenuwachtiger dan ik. Snap ik ook wel, het gaat tenslotte om hun kinderwens. Bij mij gaan de komende maanden tot paar jaar heel gek worden, voor hun verandert hun hele dagelijks leven waarschijnlijk binnenkort.
Pas nu ik hier heel erg mee bezig ben besef ik me ook heel erg hoe het voor mensen kan zijn om ouders te worden. Zo'n gek iets dat je tijd opeens niet meer van jou is, en je verantwoordelijkheid verder moet reiken dan je eigen neus...! Veel respect daarvoor aan alle ouders !
06 apr 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Draagmoeder
Draagmoeder, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende