Update sinds last time

Well... There is ALOT to talk about...
But not everything will be mentioned ^^

Sinds de laatste keer dat ik online was.. (ergens eind september 2014 denk ik) .. is er dus veel gebeurd.
- Ik heb een diploma MBO niv 2 behaald,
- ben op dates geweest die niks zijn geworden (dry-spell D: !!haha .. but who cares).
- ben verhuisd!! Ik woon nu voor het eerst op mijzelf en het is heerlijk.. maar stil soms.
- heb besloten een HBO bachelor studie te gaan doen en heb daarom een test gedaan om te kijken op welk niveau ik nu zit.. bleek dat ik op HBO master/universitair niveau zit nu erg vrolijk (terwijl ik alleen MBO niv 2 diploma's heb.. FUCK YEAH!)
- heb een tijd samen gewerkt met mijn vader waardoor de band met hem heel erg versterkt is .. daarentegen is de band met mijn moeder juist verslechterd.. tot op het punt dat ik haar liever niet spreek .. ze stelt toch alleen teleur.

Maar.... ik weet dus nu wat ik allemaal wil doen met mijn leven, mocht ook wel nu ik bijna 25 ben >.<, maar ik kom er nu wel uiteindelijk. Ik heb een doel, een moeder die niet gelooft dat ik het kan halen wat ook meteen mijn motivatie is . OK! zodat ik daarna kan zeggen: Fuck you very much!

En toch... na dit alles en met dit alles... voel ik me jaloers... iets wat ik anders nooit ben geweest... altijd respect voor de relatie gehad... en uit het niets.. bam.. en ik ga niet vertellen wie het is en ga het al helemaal haar niet vertellen.. want ik schiet er niets mee op. Hij kan haar meer bieden, hij is veel beter voor haar, ik had mijn kans en liet deze liggen, hij ziet er beter uit en boven alles.... Hij heeft zijn leven voor elkaar.

So hello friendzone, old friend... (pun intended)

Gr. Aisling
10 feb 2015 - bewerkt op 10 feb 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Aisling
Aisling, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende