Hulpeloos gevoel

Ik moet dit gewoon even van me afschrijven.

Ik heb weer dat machteloze gevoel dat ik wel vaker heb. Deze keer omdat mijn moeder zwaar depressief is omdat het uit is met haar vriend waar ze al zo goed als mee samen woonde, kortom die is weer terug in huis waar ik net gewend was alleen te zijn. Nu zij thuis is ben ik weer z.g.a. verbannen naar mijn kamer waar ik nu dus bijna hele dagen doorbreng want ik heb mijn praktijkexamen volgende week vrijdag en begin meteen daarna met werk zoeken.

Machteloos omdat het zo moeilijk voor mij is om werk te zoeken dat ook maar een beetje bij mij aan sluit.

Machteloos omdat mijn moeder heeft toegegeven aan mij dat ze haar medicijnen (tegen zenuwpijn, behoorlijk heftig..) alleen nog maar in slikt om suf te zijn, dus minder last te hebben van de depressiviteit. Ik heb haar gewaarschuwd dat ze daar binnen een week mee moet stoppen anders stap ik naar de dokter voor hulp, ik vind dit gewoon ronduit gevaarlijk namelijk.

Machteloos omdat ik niet weet hoe ik mijn twee beste vriendinnen het beste kan helpen, de ene is iets simpeler die heeft een pup die na 6 dagen bij de nieuwe eigenaar zelf heeft terug gehaald omdat deze ondervoed was (ben een echte hondenliefhebber dus dat doet me best veel om te horen en ook om te horen dat die vriendin er bijna niet van kan slapen.

En de andere vriendin die het heel erg moeilijk heeft met het verlies van haar oma, ik leef echt heel erg met haar mee, ik wil er zo graag voor haar zijn, en ze weet dit hopelijk, ook dat ik heel erg me best doe. En het klinkt misschien als een zwak excuus, maar ik weet gewoon even niet waar ik mijn energie uit kan halen op dit moment. Het spijt me heel erg dat ik zo weinig heb laten horen. Again...

Machteloos omdat mijn gedachten alle kanten uit gaan en ik kan ze nog maar net richting geven.

En toch ondanks alles, denk ik nog redelijk positief hoor.
Het is gewoon even moeilijk te regelen op het moment.
Maar ik red het wel. Moest dit gewoon even kwijt.

Bedankt voor het luisteren, wie dan ook vrolijkOK!

Gr. Aisling.

18 sep 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Aisling
Aisling, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende