Should I continue being a gentleman or not?

Oke, dit is al jaren een tweestrijd die in mij leeft:

Er wordt van mij wel eens gezegd dat ik een echte heer ben, ik hou de deur open voor mensen, laat ze ook eerst door de deur gaan. Ik boer en laat geen winden (at least I try as much as I can!).
Ook tijdens dates schijn ik mij te gedragen als een echte heer.

Maar ook bij vriendinnen (vriendschap vriendinnen bedoel ik dan) schijn ik mij nog steeds als een heer te gedragen. Bij de laatste wordt het vaak ook onbedoeld als flirten gezien.

Het rare is, buiten het boeren en winden laten doe ik nergens mijn best voor... ik vind dit gewoon goede manieren hebben. Ook heb ik het idee dat het een manier van respect tonen is. Mijn bij vriendschappelijke vriendinnen wordt dit dus soms als flirten gezien wat niet echt de bedoeling is maar wat wel voor wat... awkward moments .. heeft gezorgd.

Tijdens dates doe ik daar ook niet echt mijn best voor en flirten doe ik op een andere manier dan deze "hoffelijke" acties.

Maar mijn tweestrijd is dus:
Sommige vrouwen/meiden willen graag een heer in hun leven maar dit heeft tot nu toe dus nog nooit iets opgeleverd (nogmaals: ook al doe ik niet mijn best).

Wat vinden jullie van een heer blijven, wat blijkbaar in mij zit gebrand en ik niet eens zo heel erg vind, of veranderen eventueel?

Give me your thoughts, I'm curious!
03 mei 2014 - bewerkt op 03 mei 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Aisling
Aisling, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende