Update hersens (edit)

Hmm, ik weet niet of uit mijn voirge verhaal bleek dat hij nooit iets opmerkte over mijn borsten ofzo nahnah
Alleen random dat hij niet gewend is om iemand naast zich te hebben die minder lang is dan hem,
en een paar keer iets over kinderhandjes,
en af en toe geklier over "kom, pappie helpt je wel met x" omdat we vaststelden dat we het allebei raar vinden als een vrouw een man daddy noemt en wat een bepaalde kink betreft,

ik had nooit duidelijk gezegd dat ik dat vervelend vind en dat hij absoluut moet stoppen, ik vind zijn constante plagen leuk, maar ja onzekerheden enzooo, na mijn vorige verhaal ben ik wel weer tot rust gekomen.

Wel iets leuks om te dealen, een vriendin stuurde me een stukje over bindingsangst en vroeg me hoe het ging, en dit stuurde ik terug:

***
[14:59, 5/13/2021] vanochtend had ik weer een momentje, hoor. Toen probeerde ik me kwetsbaar op te stellen, reageerde hij een beetje lomp, begon ik weer te denken aan iets wat zijn ex zei via de telefoon, en toen was het af voor mij. "Was leuk om je even gezelschap te hebben gehouden, [X], maar het is goed geweest zo" ? Maar hij prikt daar doorheen ofzo. Hmmmm
[15:00, 5/13/2021] A: Hij liet me even mijn ding doen (bezigheidstherapie afwassen/opruimen enzo) en toen hebben we even op de bank gepraat, knuffelde me, nam de tijd om me bevestiging te geven, en dat was dat? We gaan weer verder?

***

Ja, ik weet het niet hoor. Alles gaat natuurlijk met 'm nahnah Maybe I have finally met my match hahaha. Tot nu toe nooit iemand gehad die zo goed, met een beetje wikken en wegen, kan aanvoelen wat hij moet doen met mijn gedachten & dat ook deed. Ben benieuwd. Het is in ieder geval gezellig en het komt goed nahnah


EDIT: en het kutte van het feit dat hij weet wat hij met die gedachten van me aan moet enzo,

is dat ik me nu voel als zo een rotwijf die hem manipuleert om zijn gedrag aan te passen voor me, (dwz in tegenstelling tot samen zitten en overleggen waarom de een vindt dat er gedragsverandering nodig is van de ander)

maar hij ziet denk ik wel, en ik weet op basis van voorgaande ervaringen,

dat ik meen wat ik zeg: ik wil niet dat ie zich aanpast voor me,

ik beoordeel wat ik wel en niet kan hebben, en als ik iets niet kan hebben zet ik er echt een punt achter.

Ik was ook echt klaar om hem te laten gaan met de gedachte dat het over is, en het ook daarbij te laten,

mja. Meneertje de filosoof prikt gewoon door mijn tactieken door, stelt me gerust en we zijn weer on track. I am still flabbergasted.
13 mei 2021 - bewerkt op 14 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van knowthyself
knowthyself, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende