Update

Een tijdje lees ik alweer stiekem mee op deze site. Ik log nooit meer in dus was verbaasd dat ik mij wachtwoord nog wist.

Normaal schreef ik hier altijd alleen als ik me rot voelde maar een positieve update mag ook weleens toch.

Het gaat dus goed met me. Heel goed zelfs. Ik heb echt de rust weer teruggevonden en merk dat ik weer lekker in me vel zit.

Ik heb nu ondertussen alweer 9 maanden een hele leuke vriend en dat gaat ontzettend lekker. Bij hem had ik voor t eerst t gevoel van zo moet t zijn. Geen twijfels en geen zorgen. Bovendien staat er in maart op de planning dat we lekker gaan samenwonen in zn nieuwe huis. We wilden daar eerst nog even mee wachten maar aangezien we noodgedwongen nu al moesten samenwonen en dit zo goed bevalt verkas ik gewoon lekker mee in maart vrolijk

Op t werk gaat t ook lekker. Wel nog steeds 2 banen maar wel vaste plekken nu. Gelukkig weer een lekker ritme nu. Daar functioneer ik toch het lekkerst op.

Kortom positieve verhalen van mijn kant. Ik heb afgelopen jaar echt geleerd om naar t positieve te kijken. Tuurlijk gaat er weleens wat mis maar ik heb ook heel veel om dankbaar voor te zijn en dat is voor mij persoonlijk een erg belangrijke les geweest.

Ik zal hier denk niet veel meer zijn maar vandaag kriebelde t gewoon weer even

Liefs
01 feb 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Justme86
Justme86, vrouw, 9 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende