Aan de mannen van Md.

Aangezien ik zeer slecht ben in t beoordelen van hoe een man denkt heb ik een vraagje aan jullie. Ben je nou een vrouw en denk je ow maar dat weet ik ook dan mag je natuurlijk ook reageren. Daar komt ie.


Een paar maanden terug was ik een tijdje aan het daten met een man. T ging niet helemaal soepel allemaal en uiteindelijk stopte t omdat t niet aan mij lag maar hij miste iets. (Dat niet aan mij geloof ik niet helemaal maar dat is nu niet relevant). Het kwam erop neer dat ik hem maar moest vergeten en dat ik verder moest gaan.

Nog een aantal keer hebben we gewhatsappt en ik heb hem nog een paar x gezien. Tot ie een paar weken terug een klote streek leverde en ik hem vroeg of ie me gewoon met rust wilde laten want ik kon t gewoon niet meer.

Nu blijft ie om de zoveel weken toch weer contact zoeken. De ene keer om te vragen hoe het gaat en anders wel dat ie zich rot voelt om hoe hij mij behandeld heeft.

Nu hier de vraag eindelijk.
Wat moet ik hieruit halen als een man zo doet. Hij wilde mij niet meer maar zoekt wel steeds contact. Wat zit er dan achter want ik snap t niet meer!
14 mrt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Justme86
Justme86, vrouw, 9 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende