nieuwe ronde, nieuwe kansen

Tuurlijk slaat het nergens op om 1 januari als nieuw iets te zien. De wereld draait gewoon op dezelfde manier door en in principe veranderd er op een cijfertje na niets.

Toch vind ik zo n nieuw jaar altijd wel fijn. Vooral omdat dan die feestdagen achter de rug zijn en iedereen gewoon weer lekker normaal doet. Ik ben zelf iemand die zich dan druk maakt of ik niet alleen zit met die dagen en hoe ik in vredesnaam die dagen door ga komen. Gelukkig is het ook dit jaar weer helemaal goed gekomen en heb ik een gezellige kerst gehad en een ietwat saai maar gelukkig geen eenzaam oud en nieuw gevierd. Facebook had ik al verwijderd dus de 'kijk ons eens een gezellig leuke familie/gezin/vriendengroep zijn foto's' kon ik al niet zien. En op instagram viel het allemaal gelukkig goed mee. (ja het is heel suf maar dat beïnvloed mijn humor gewoon)

Nu komt langzaam iedereen weer een beetje in het normale gewone ritme, heerlijk! Maandag mag ik zelf weer aan het werk en gaat alles op zijn normale manier weer verder en zal dat onrustige gevoel ook hoop ik weer een stuk minder worden.

Voornemens doe ik normaal gesproken niet aan. Toch wil ik dit jaar vooral weer een beetje blij met mezelf gaan worden. Als ik iets geleerd heb van 2015 is dat mijn zelfbeeld en zelfrespect heel erg laag is en dat kan een stuk beter. Hoe ik dat ga aanpakken....... ik heb geen idee. Misschien moet ik gewoon maar wat liever voor mezelf zijn en niet zo hard zijn voor mezelf.
02 jan 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Justme86
Justme86, vrouw, 9 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende