Compleet in de war

De laatste maanden ligt alles een beetje overhoop.
Mn huidige relatie bloed langzaam aan dood. Het is op. Ik heb een tijd lang gevochten maar als je dit alleen doet houd t een keer op. We zijn nog samen maar dat is puur omdat ik niet weet waar ik heen moet. Hij weet niet dat het al zover is. Dat ik nu echt heb opgegeven, al zal hij wel dingen merken.

Om de situatie nog wat ingewikkelder te maken heb ik de laatste weken veelste leuk contact met een vriend. Een vriend met vriendin en kind.
Ik weet dat het fout is maar verzetten er tegen wil ik niet. Ik kan nu zeggen dat ik het niet kan maar dat is onzin. Ik wil het niet.

Ondertussen worden onze gesprekken steeds heftiger en weten we precies wat we van elkaar willen. Hij is nu degene die ik s ochtends goedemorgen app en s avonds voor het slapen welterusten stuur.
We zien elkaar steeds vaker stiekem en ik merk dat ik hem gewoon ook mis als ik hem even niet zie.

Ik weet dat het voornamelijk door de spanning komt dat ik hier zo van geniet. Ik voel me een vreselijk mens om dit te zeggen maar het is wel zo.
Mijn vriend verdiend dit ook echt niet. En zijn vriendin ook niet. Maar of we hier mee willen stoppen weet ik niet..... hoe vreselijk egoïstisch dit ook is.
02 aug 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Justme86
Justme86, vrouw, 9 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende