En nu is ook t gescharrel klaar

Zo ineens is het klaar.
Zaterdag ben ik nog naar hem toe geweest. 2x zelfs. En het was ook erg gezellig.Toen ik wegging zoende hij me nog en thuis appte we nog wat verder. Niets aan de hand.... dacht ik.

Zondagochtend stuurde ik hem mijn standaard goedemorgen berichtje. En sindsdien vond ik hem wat kortaf reageren. Sowieso duurde het even voordat hij reageerde. En ik vroeg hem ook wat er was. Volgens hem niets en was hij gewoon bezig. De rest van de dag heb ik niks meer van hem gehoord. Alleen een berichtje dat ie ging slapen.

De volgende dag appte hij gewoon weer en belden we ook weer heel veel. Het leek dus weer normaal. Maar s avonds begon t zelfde verhaal. Hij reageerde niet en als hij reageerde was dit maar kortaf. En weer al vrij snel dat appje dat ie ging slapen.

Vanmorgen besloot ik hem aan de telefoon te vragen wat er was. Misschien is dit mijn eigen onzekerheid maar ik vind t maar gek dat ie me zo ineens negeert. Hij komt namelijk nog wel online. Volgens hem had ie mij niets te vertellen en vond ie t dus ook niet nodig om mij te antwoorden. Hier kregen we dan ook een beetje mot om.

De rest van de dag negeerde hij weer alles. Eind van de middag reageerde hij weer wel en ik vroeg hem nog of hij ermee wilde stoppen. Dat wilde hij niet maar hij heb nu vanaf 18:00 al niet meer gereageerd op mijn berichtjes. Hij is niet boos zegt ie. Dan kreeg ik als laatste van hem.

Maar ik denk toch echt dat ik hem nu kwijt ben
26 nov 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Justme86
Justme86, vrouw, 9 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende