spel bedenken? tips?

Hee leute.

Dit weekend zie ik mijn vriend weer na 2 weken. Yes. We gaan samen zijn verjaardag vieren. Ik zal jullie alvast verklappen wat ik van plan ben, want ik heb stiekem wat tips nodig.

We hebben al best veel dingen samen met zn 2e gedaan, maar nog niets echt romantisch.. dus daar wil ik verandering in brengen. MIJN PLAN:

Ik wil graag zijn 2 persoons matras op de grond leggen met dekens. Daarom heen wil ik in een grote cirkel allemaal kaarsjes zetten, enkele met geur. Ik heb een verlichtingsnoer gekocht met verschillende kleurtjes die ik er boven wil ophangen met slingers. Ik heb karntonnen bakjes versierd en daar wil ik zelfgebakken cakejes, muffins, bromnies, soesjes en andere lekkere dingen stoppen.

Nu mijn vraag.

Ik heb een spel gemaakt. Ik heb kaartjes met vragen en do's. Zoals: Wat is het meest verboden wat je ooit gedaan hebt? Wat zou je meenemen uit de mediamarkt als je 1 ding mocht meenemen? Geef de ander iets te eten. Trek 1 kledingstuk uit bij de ander.

Mijn doel: We hebben een hele open relatie maar toch wil ik hem eens beter leren kennen door van die kleine gekke dingen. Ook mag het dus best spannend/sexy zijn, ik heb later meer do's toegevoegd zoals, laat je verwennen zoals je wilt voor 5min. Ik hoop dat de communicatie wat beter word als het gaat over wat we fijn vinden als het gaat over lichamelijk contact.
Door die gekke vragen hoop ik natuurlijk ook op een hoop gezelligheid. Door het eten en de versieringen hoop ik dat ik hem een beetje het gevoel kan geven dat ik om hem geef en hem echt in de watten wil leggen.

Nu heb ik dus een stapeltje kaarten met 2/3 vragen en 1/3 do's. Wat voor regels zou ik hier bij bedenken? Of wat voor spel zeg maar?
Ik hoop dat jullie leuke ideeën hebben.erg vrolijk



Groetjessssverliefd
17 mrt 2016 - bewerkt op 17 mrt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van oeleboele
oeleboele, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende